Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Χρόνια Πολλά Αδόλφε!

Μεγάλη μέρα ανατέλλει σήμερα. Ακριβώς πριν από 123 χρόνια γεννήθηκε ο Αδόλφος Χίτλερ. Δικαιολογημένη η συγκίνηση των Χρυσαυγιτών. Βέβαια τώρα έρχονται εκλογές και δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν ιδιαίτερα με την επέτειο, αλλά όταν δεν έτρεχαν σε προεκλογικές εκστρατείες τιμούσαν όπως πρέπει τον Φύρερ. Το τεύχος 44 (Απρίλιος 1989) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στα εκατοστά γενέθλια του Αδόλφου.

Το εξώφυλλο είναι ένας εμπνευσμένος πίνακας του Γ’ Ράιχ με τον Χίτλερ ως άλλο Ιησού να οδηγεί, ενώ το Άγιο Πνεύμα «εν είδει περιστεράς» τον ακολουθεί και μία ουράνια λάμψη φωτίζει τα πάντα.

Στην σελίδα 26 διαβάζουμε την βιογραφία του Αδόλφου: «Γεννήθηκε σε μια μικρή αγροτική κωμόπολη μέσα σε μια κοινωνία βασισμένη σε κληρονομικούς τίτλους ευγενείας». Δύσκολα χρόνια πράγματι. Όμως τα κατάφερε και τώρα όπως λέει το περιοδικό: «Τα διδάγματα του ανθρώπου αυτού παραμένουν ζωντανά. [...] Οι άνθρωποι θα τον θυμούνται για όσο καιρό ακόμη είναι σε θέση να θυμούνται οτιδήποτε».

Ακολουθεί άρθρο στην σελίδα 32 με τίτλο «Χίτλερ για χίλια χρόνια» του «Ελευθερολάκωνος» το οποίο καταλήγει στο ενθαρρυντικό συμπέρασμα: «Η μαγεία του αγκυλωτού σταυρού ζωντανή και ακέραια μάς παρασύρει στο τρελό της στροβίλισμα. [...] Θα νικήσουμε, γιατί στην πορεία μας οδηγός στέκει Εκείνος, ο μεγάλος άνδρας της Ευρώπης, ο παντοτεινός στρατιώτης, ο Αδόλφος Χίτλερ. Θα νικήσουμε, γιατί εκείνος μας οδηγεί. 20 Απριλίου 1989. HEIL HITLER!». Σχόλια δεν χρειάζονται.

11 σχόλια:

  1. aporo pws einai dinaton na iparxoyn tetoia atoma poy tha pane na psifisoun toys dolofonous twn progonon mas....eleos.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι χρυσαυγιτες ειναι ναζιστες φασιστες υμνητες του χιτλερ αιμοδιψεις σατανιστες και ακρως επικινδυνοι ανθελληνες......ειναι οι δεξιοι του συριζα....σκεφτειτε μην κανετε το λαθος και τους ψηφισετε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ο Καρατζαφερης εισαι; Απορω!!!! Ναι σατανιστες και λυκανθρωποι...Ρε θα τρελαθουμε!!!
      Εθνος-Φυλη-Ορθοδοξια

      Διαγραφή
    2. ρε ούφο πας καλά; Τι δουλειά έχουν οι Χ.Α. με τον συριζα;;;;; Εχθρούς τους θεωρούν! Άσχετε!!

      Διαγραφή
  3. Στην αρχή είπα να γελάσω με τις παρλαπίπες που διάβασα αλλά μετά με λύπησε το γεγονός ότι υπάρχουν τόσο άσχετα άτομα που εκφέρουν πολιτική άποψη και το χειρότερο έχουν δικαίωμα ψήφου.
    Τέλος πάντων δε θα ασχοληθώ παραπάνω , κατανοώ ότι η Χρυσή Αυγή παίρνει πολλές ψήφους από τον Καρατζαφερη και φυσικό είναι να σας πονά.
    Παρ όλα αυτά θα ήθελα να μάθετε επιτέλους για τον χαιρετισμό που του βάλατε την ετικέτα ναζιστικός.
    Οι Σπαρτιάτες χαιρετούσαν έτσι και έλεγαν και το γνωστό
    "έρρωσθε και ευδαιμονείτε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Μάλιστα η σημαία της Σπάρτης ήταν ο αγκυλωτός σταυρός, ενώ πολλοί Σπαρτιάτες άφηναν μουστακάκι σαν του Αδόλφου. Περαστικά!

      Διαγραφή
    2. Πωπω...
      αυτος ο αγκυλωτός σταυρός δεν είναι τίποτε άλλο απο τον μαίανδρο.
      Ελεος ρε παιδιά.
      Τωρα για να καταλάβω, το blog αυτό φτιάχτηκε για να λασπώνει τη Χρυσή Αυγή να υποθέσω μέχρι τις εκλογές??
      Χαχαχαχαχαχαχαχαχααα

      Διαγραφή
    3. Γιατι μιλησε κανεις για μουστακι ή μηπως ο Μιχαλολιακος εχει αφησει. Πατε να πειτε μια εξυπναδα αλλα δε σας βγαινει
      Ζητω ο Ελληνικος εθνικισμος!

      Διαγραφή
    4. Ρε το εξώφυλλο τι δείχνει; Σπαρτιάτες; Στα Καλάβρυτα και το Δίστομο και σε τόσα άλλα χωριά τις σφαγές ποιός τις έκανε; Προφανώς οι Σπάρτιάτες του εξωφύλλου. Την κατοχή; Προφανώς οι Σπάρτιάτες του εξωφύλλου. Ποιός ελληνικός εθνικισμός ρε; ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ Κ-Α-Τ-Α-Κ-Τ-Η-Τ-Ω-Ν ΝΑΖΙ που μετά την κατοχή θα είχατε πάει καπάκια για εκτέλεση!

      Αλλά να θυμάστε την Κρήτη, που φύγανε οι δικοί σας οι επίλεκτοι με τα άντερα σε σακούλα.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΣΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΝΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ..ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΤΑΛΙΝ!ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ..ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή